Sunday, July 27, 2008

Maanantaiaamua odotellessa


Kaikkihan tuntevat Lidlin, vaikka kaikki eivät sitä rakasta. Itse olemme pysyneet uskollisina Citymarketille, vaikka saksalainen kilpailija jokunen vuosi sitten ilmestyi Porvoonjoen toiselle puolelle.

Vajaa viikko Saksassa on tutustuttanut meidät Lidlin kilpailijoihin Aldiin, Nettoon, Pennyyn, Reween ja Plazaan. Yleensä minun tehtävänäni on vartioida pyöriä kaupan ulkopuolella Lekan hoitaessa shoppailun, joten joudun luottamaan toisen käden tietoon kauppojen tunnelmasta ja valikoimasta. Lekan mukaan Lidl, Aldi ja Penny ovat karmeita, Rewe OK, Plaza oikein hyvä ja Netto kaikista pahin. (Myönnettäköön, että olemme kranttuja ruuanostajia, tyyliin "Eikö teillä ole kypsiä avokadoja? Eikä luomutofua?")

Mutta tänään saimme oppia nöyryyttä, kun kaikki edellämainitut kaupat olivat visusti kiinni ja saimme hankkia myslimaitomme huoltoasemalta. Varsinaisesti se ei ollut maitoa, vaan vaniljanmakuista maitovalmistetta. Mutta nälkä oli kova ja kuiva mysli kovin kuivaa. Ja huomenaamuna jonotamme ensimmäisinä Lidlin oven takana!

1 comment:

Anonymous said...

Kiva reissu(?) ja kiva blogi.

Vaan eikö tuo sponsorimainos rinnassa ole vähän kornia?