Sunday, August 3, 2008

Perillä pyrstön heilautuksessa


Nämä valkoiset veijarit uiskentelivat Rhinin sivujoen suistossa. Pyöräreitti kulki tänään enemmän luonnon helmassa, ja vasta loppupuolella siirtyi kyläteille. Isoista saksalaiskaupungeista eroon päästyään reitti on ollut mainio, helppo seurata ja helppo ajaa vauhdikkaamminkin, kun ei tarvitse joka risteyksessä tiirailla kylttejä ja autoja. Pyöräilijöitä tulee edelleen vastaan solkenaan, nyt enemmän myös kilpapyöräilijän näköisiä eikä pelkkiä retkeileviä pariskuntia.

Olemme pohtineet, milloin viimeksi olemme Suomessa nähneet keski-ikäisen pariskunnan pyöräilemässä yhdessä. Tai nuoremmankaan? Miehiä näkee maantiepyörällä ja naisia töihin menossa, mutta mikseivät ihmiset pyöräile yhdessä? Kaisan unelma on, että eläkeläisinä viemme yhdessä pyöräilyn vielä astetta pidemmälle ja hankimme tandemin. Eilen vastaan tuli yksi saksalaispariskunta, jolla oli a) tandem ja b) samanlaiset vaatteet. Ah miten romanttista!

1 comment:

Anonymous said...

"Kaisan unelma on, että eläkeläisinä viemme yhdessä pyöräilyn vielä astetta pidemmälle ja hankimme tandemin. Eilen vastaan tuli yksi saksalaispariskunta, jolla oli a) tandem ja b) samanlaiset vaatteet. Ah miten romanttista! "

Miksi odottaa eläke-ikään? Nazcalla on tulossa kiva taitettava tandemi jossa ei pyrstö puudu: http://www.nazca-ligfietsen.nl/file/view/files/Brochures/NazcaQuetzal.pdf ;)

Terveisin

Terppa