Saturday, August 2, 2008

Ai se Wörth...

Majapaikka oli valittu iltapäivällä tauon aikana, soitettu ja varattu huone ja laitettu osoite muistiin. Tulimme kerrankin ajoissa perille, jo kuuden aikaan, löysimme ruokakaupan, joka miellytti nirsoja makuhermojamme, ja naputtelimme sitten gasthausin osoitteen GPS:ään. Mutta miksi ihmeessä se ei löytänyt oikean nimistä katua koko kaupungista? Tarkistin osoitteen Bike & Bett:stä, ja huomasin pikku yksityiskohdan jääneen lukematta. Olin varannut meille majapaikan Wörth am Mainista, ja me olimme Wörth am Rheinissa. Oikea kaupunki, mutta väärä joki.

Jouduin nolona soittamaan Mainin varrella olevaan Wörthiin ja perumaan tulomme, ja sitten alkoi vimmattu huoneen metsästäminen Rheinin varrelta. B&B ehdotti hotellia, joka oli täynnä, he ehdottivat toista, joka oli sekin täynnä, sieltä ehdotettiin kolmatta, joka oli suljettu... Ei auttanut kuin ottaa tietokone esiin ja etsiä kaupungin nettisivuilta muita vaihtoehtoja. Koko paikka tuntui olevan tupaten täynnä, kunnes keksimme soittaa naapurikylässä olevaan pieneen majataloon. Perinteikkäästä baarin yläkerrasta löytyi vielä puoli kahdeksan aikaan illalla siisti huone, oma suihku ja TV.

Kauhuvisioissani olin joutumassa valitsemaan sillan alle pystytetyn teltan ja parinkymmenen kilometrin päässä olevan Karlsruhen Hiltonin tms. välillä, joten kovin tyytyväisenä nukahdan tänä iltana pehmeään ja edulliseen sänkyyni!

No comments: